Allergie informatie: Varkensfilet met paddestoelen en röstikoekjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 700 gram varkensfilet
- 100 gram gerookt spek
- 5 lente-uitjes
- 300 gram cantharellen
- 5 takjes tijm
- 750 gram aardappelen (vastkokend)
- 1 eidooier
- 2 eetlepels bloem
- zout
- peper
- nootmuskaat
- 4 eetlepels olie
- 2 eetlepels boter
- 100 milliliter droge witte wijn
- 0,5 groentebouillonblokje
- 150 milliliter slagroom
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Varkensfilet met paddestoelen en röstikoekjes
- Allergieen informatie