Allergie informatie: Varkensfilet met balsamico kersen
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 sjalotjes of 2 kleine uitjes
- 4-6 takjes tijm
- 2 varkensfilets (à ca 350 gram)
- 1 eetlepel olie
- zout
- peper
- 500 gram broccoli
- 2 eetlepels walnoten
- 100 milliliter droge rode wijn of vleesbouillon
- 1 pot kersen
- 1-2 theelepels maizena
- 1-2 eetlepels balsamico
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Rode vruchtenjam
Met bramen, frambozen en bosbessen uit Nederland
20 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Varkensfilet met balsamico kersen
- Allergieen informatie