Allergie informatie: Varkensfilet in melk bereid
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kg varkensfilet
- 1 eetlepel mosterd
- 1 eetlepel Engelse saus
- 2 teentjes knoflook
- 2 blaadjes salie
- 1 eetlepel olijfolie
- zout
- 5 deciliter volle melk
- 2 eetlepels blanke Vermouth
- in water opgeloste maizena
- ½ potje crème fraiche
- 1 kalfsbot (afgespoeld met koud water)
Meer Recepten
- Varkensfilet met citroendragonsaus
Met varkensfilet, citroen en dragon uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor - Italiaanse aardappeltjes met varkensfilet
Met aardappels, varkensfilet en tomaten uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vlees - bettyvandijk - Varkensfilet met gedroogde tomatenvinaigrette
Met varkensfilet, gedroogde tomaten en kappertjes uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor - Aardappel-paprikaschotel met varkensfilet en komkommersalade
Met aardappel, varkensfilet en komkommer uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Aardappelgerechten - robancona - Banaanpaella
Met mager rundergehakt, rijst en banaan uit Spanje
1 portie - 25 minuten
Stoofschotels - nelschouwstra
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Varkensfilet in melk bereid
- Allergieen informatie