Allergie informatie: Varkensfilet in bladerdeeg
Terug naar het receptIngrediënten
- 700 gram varkensfilet
- zout
- peper
- 1 eetlepel provencaalse kruiden
- 1 pakje diepvriesbladerdeeg à 450 gram
- 200 gram mager rundergehakt
- 1 theelepel geraspte citroenschil
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 theelepel gedroogde tijm
- 1 bosje bieslook
- 1 ei
- kerstomaten
Meer Recepten
- Gevuld bladerdeeg met gehakt
Met rundergehakt, bladerdeeg en olijven uit Marokko
4 porties - 50 minuten
Snacks - amber - Varkensfilet met citroendragonsaus
Met varkensfilet, citroen en dragon uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor - Italiaanse aardappeltjes met varkensfilet
Met aardappels, varkensfilet en tomaten uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vlees - bettyvandijk - Varkensfilet met gedroogde tomatenvinaigrette
Met varkensfilet, gedroogde tomaten en kappertjes uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor - Aardappel-paprikaschotel met varkensfilet en komkommersalade
Met aardappel, varkensfilet en komkommer uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Aardappelgerechten - robancona
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Varkensfilet in bladerdeeg
- Allergieen informatie