Allergie informatie: Turks gemarineerd lamsvlees
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram mals lamsvlees zonder bot
- 1 ui
- sap van 1 grote citroen,
- 1 eetlepel versgeraspte citroenschil
- 1 eetlepel gedroogde oregano
- 1 volle eetlepel kaneel
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 theelepel versgemalen zwarte peper
- zout
- 1 deciliter olijfolie
- 2 laurierbladen
- handje platbladige peterselie fijngehakt
Meer Recepten
- Geroosterde stukjes vlees
Met varkensvlees, knoflook en tijm uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - irene1963 - Anak Domba Bakar (lamsvlees met knoflook en kruiden)
Met lamskoteletten, knoflook en djahe uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Bijgerechten - jaccor - Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Met lamsbout, santen en kemirinoten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor - Gebraden lamsmedaillons
Met lamsvlees, romeise sla, kerstomaatjes uit Italie
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Gulai Domba (Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksaus)
Met lamsvlees, knoflook en lomboks uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Turks gemarineerd lamsvlees
- Allergieen informatie