Allergie informatie: Thaise Varkensvleeskerrie
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram varkensvlees, in dunne plakken
- 150 gram gehalveerde champignons
- 200 gram gehalveerde dunne sperziebonen
- 1 stuks fijngesneden ui
- 1 teentje fijngesneden knoflook
- 200 milliliter dikke santen
- 150 gram cashewnoten
- 1 eetlepel nam pla (vissaus)
- 1 kopje korianderblad
- 2 eetlepels olie
- versgemalen zwarte peper
Meer Recepten
- Thaise kipcurry
Met kipfilet, rode currypasta en gember uit Thailand
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - aafie26 - Thaise kippensoep
Met kip, kokosmelk en sereh uit Thailand
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Soepen - hfbrons - Pittige komkommersalade met Thaise vissaus
Met komkommer, thaise vissaus en rode peper uit Thailand
4 porties - 25 minuten
Bijgerechten - cannet - Zalm met salsa van gegrilde ananas
Met zalm, ananas en gele rijst uit Thailand
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gbvm - Gele Kerriepasta
Met chilipepers, sereh en kardemom uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Sambals - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Thaise varkensvleeskerrie
- Allergieen informatie