Allergie informatie: Thaise rundvleescurry
Terug naar het receptIngrediënten
- 1/2 eetlepel korianderzaadjes
- 1/2 eetlepel witte peperkorrels
- 5 teentjes knoflook, fijngesneden
- 1 theelepel grof zeezout
- 1 zakje verse koriander (15 gram), fijngesneden
- 500 gram magere runderlappen
- 1 blik kokosmelk
- 750 gram pompoen, geschild
- 1/2 rode peper, in reepjes
- 1 eetlepel thaise vissaus
Meer Recepten
- Thaise kipcurry
Met kipfilet, rode currypasta en gember uit Thailand
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - aafie26 - Thaise kippensoep
Met kip, kokosmelk en sereh uit Thailand
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Soepen - hfbrons - Thaise gehaktnoedels
Met rundergehakt, noedels en pindas uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Hoofdgerechten - jacob - Pittige komkommersalade met Thaise vissaus
Met komkommer, thaise vissaus en rode peper uit Thailand
4 porties - 25 minuten
Bijgerechten - cannet - Zalm met salsa van gegrilde ananas
Met zalm, ananas en gele rijst uit Thailand
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gbvm
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Thaise rundvleescurry
- Allergieen informatie