Allergie informatie: Tex-mex chili met hamlappen
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram hamlappen, in kleine blokjes
- 1 eetlepel TexMexkruiden
- 1 rode paprika, in blokjes
- 1 groene paprika, in blokjes
- 1 rode chilipeper, in dunne ringen
- 1 teentje knoflook, geperst
- 2 uien, fijngesnipperd
- 3 eetlepels olie
- 1 blik tomatenblokjes, 400 gram
- 2 blikken kidneybonen, 400 gram
- zout
- peper
- tabasco
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Tex-mex chili met hamlappen
- Allergieen informatie