Allergie informatie: Teriyaki-kipburgers
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram kippengehakt
- 1 klein ei
- 4 eetlepels geraspte ui
- 1,5 theelepel suiker
- 1,5 theelepel japanse sojasaus (shoyu)
- maizena (om de burgers in te wentelen)
- 0,5 bos lente-uitjes, alleen het witte gedeelte, flinterdun gesneden voor de garnering
- 1 eetlepel olie
- voor de teryakisaus:
- 2 eetlepels droge witte wijn
- 2 eetlepels suiker
- 2 eetlepels japanse rijstwijn
- 2 eetlepels japanse sojasaus
Meer Recepten
- Groenten in teriyaki saus met gnochci
Met teriyaki saus, wokgroenten en gnocchi uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Roerbakgerechten - danatiggelman - Gegrilde zalm gemarineerd in teriyakisaus
Met zalmfilets, teriyaki saus en groene peper uit Japan
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - evilaura26 - Zalmfilets met Chinese mie
Met zalmfilet, teriyaki marinade en doperwten uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Zalm teriyaki
Met zalmfilets, teriyakisaus en verse gember uit Japan
4 porties - 2 uur en 15 minuten
Vis en schaaldieren - evilaura26 - Pittige teriyaki garnalen
Met garnalen en teriyaki marinad uit Nederland
10 porties - 2 uur en 10 minuten
BBQ - armina
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Teriyaki-kipburgers
- Allergieen informatie