Taughetti a la bolognese di Mario

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Verhit boter/olie en fruit hier in de knoflook en de .
  2. Voeg daarna en toe en fruit deze.
  3. Bak ondertussen het gehakt rul en bruin.
  4. Zet ondertussen apart een flinke pan met water op.
  5. Voeg de groenten bij het gehakt en roer dit door elkaar.
  6. Voeg hieraan de
    gezeefde pomodori toe en roer dit goed door elkaar.
  7. Maak op smaak met zout en peper.
  8. Doe de taugé in de aparte pan met kokend water vlak voor het opdienen en breng opnieuw aan de kook, Zodra het kookt kan de taugé afgegoten worden (in totaal niet langer dan 2 minuten in het hete water laten, anders kan de taugé zijn knapperigheid verliezen).
    Doe op elk bord een flinke schep goed uitgelekte taugé en schep hierboven een laagje bolognese saus.
  9. Bestrooi met geraspte kaas.
  10. Een lichte en knapperige variant voor spaghetti a la bolognese.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • klontje boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in klontje boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • klontje boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
338 kcal
16%1352 kcal
Vetten
35 g.
50%140 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Taughetti a la bolognese di Mario