Allergie informatie: Sukadelappen, gestoofd in bier
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram sukadelappen (draadjesvlees)
- 0,5 eetlepel mosterd
- 0,5 ui, gesnipperd
- 1 appel, geschild, in stukjes
- 50 gram boter
- zout
- peper
- 1 deciliter bier, oud bruin
- 2 theelepels bouillonpoeder
- 1 laurierblad
- 1 kruidnagel
- 250 gram tutti frutti
- 1 kaneelstokje
Meer Recepten
- Bundu Daging (gestoofd rundvlees)
Met rundvlees, santen en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - jaccor - Daging besengek (Gestoofd geroosterd rundvlees)
Met runderhaas, kokosmelk en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 35 minuten
Vlees - jaccor - Gulai Domba (Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksaus)
Met lamsvlees, knoflook en lomboks uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor - Kare Domba (gestoofd lamsvlees)
Met lamsvlees, rode lomboks en santen uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Stoofschotels - jaccor - Daging agee (gestoofd rundvlees met kokos)
Met rundvlees, kokos en knoflook uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Sukadelappen, gestoofd in bier
- Allergieen informatie