Allergie informatie: Stoofvlees (draadjesvlees)
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram runderlappen of sucade
- 1 laurierblad
- 1 theelepel mosterd
- 2 eetlepels balsamicoazijn
- 0,5 kopje rode wijn
- 0,5 kopje kokend water
- 1 bouillonblokje (rund)
- 2 kruidnagels
- 2 teentjes knoflook
- 2 uien
- 100 gram braadboter
- paar druppels tabasco
- peper
- zout
Meer Recepten
- Indisch draadjesvlees
Met riblappen, kokosmelk en gember uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Hoofdgerechten - gdamwijk - Goulash (milde)
Met stoofvlees, uien, rode paprika uit Hongarije
4 porties - 2 uur en 20 minuten
Stoofschotels - andrehellinga - Italiaans stoofvlees
Met rundvlees, uien en tomaten uit Italie
4 porties - 4 uur
Stoofschotels - faroush - Studenten rijst
Met rijst, roerbakgroente en stoofvlees uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Rijstgerechten - pucq - Draadjesvlees
Met runderlappen, laurier en kruidnagel uit Nederland
1 portie - 4 uur
Vlees - Joyce1979
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Stoofvlees (draadjesvlees)
- Allergieen informatie