Allergie informatie: Stoofschotel uit de Elzas
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram uien, in ringen gesneden
- 100 gram ontbijtspek, in kleine stukjes
- 1 theelepel zout
- peper
- 2 laurierbladeren
- 1,5 deciliter zure room
- 7,5 deciliter droge witte wijn
- 1200 gram aardappelen
- 1 kilo varkensschenkel, gepekeld, in blokjes
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Erwtenpuree
Met erwtjes, knoflookzout en citroensap uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - azuro - Winterse schotel met kip uit de oven
Met flespompoen, courgette en puntpaprika uit Nederland
3 porties - 1 uur en 30 minuten
Hoofdgerechten - Leoietje
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Stoofschotel uit de elzas
- Allergieen informatie