Allergie informatie: Stoofschotel uit België
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kilo runderlappen
- 4 grote uien
- 3 eetlepels krenten
- 1 theelepel honing
- 2 toastboterhammen
- 2 theelepels mosterd
- 3 laurierbladeren
- 3 eetlepels hot ketchup
- 2 middelgrote wortelen
- 1 runderbouillonblokje
- 0,25 theelepel kaneel
- 3 theelepels aromat
- 0,5 theelepel peper
- 1 theelepel zout
- 0,5 theelepel nootmuskaat
- bakboter
- water
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Erwtenpuree
Met erwtjes, knoflookzout en citroensap uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - azuro - Winterse schotel met kip uit de oven
Met flespompoen, courgette en puntpaprika uit Nederland
3 porties - 1 uur en 30 minuten
Hoofdgerechten - Leoietje
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Stoofschotel uit belgië
- Allergieen informatie