Allergie informatie: Stoofschotel met rundvlees en zoete uien
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo magere runderlappen
- 4 eetlepels olijfolie
- 750 gram zoete uien
- 1 bolletje knoflook
- 600 gram tomaten
- 1 blaadje laurier
- 1 theelepel gedroogde oregano
- zout
- peper
- 3 deciliter rode wijn
- verse peterselie
- beetje kaneel
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Stoofschotel met rundvlees en zoete uien
- Allergieen informatie