Allergie informatie: Stoofkarbonade met peperkoek
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram runderstoofvlees, in stukken
- 4 plakken Vondelmolen peperkoek met honing
- 1 ui
- 5 deciliter vleesjus (of water + 2 blokjes vleesbouillon)
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 50 gram bloem
- 1 eetlepel gehakte basilicum
- boter
- peper en zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Stoofkarbonade met peperkoek
- Allergieen informatie