Allergie informatie: Spitskool-gehaktrolletjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 grote spitskool
- zout
- peper
- 2 uien
- 500 gram half om halfgehakt
- 1 ei
- 3-4 eetlepels paneermeel
- 4 eetlepels + 200 milliliter melk
- 2 theelepels tomatenpuree
- 2 eetlepels olijfolie
- 125 milliliter groentebouillon (van een tablet)
- 2 eetlepels boter
- 2 eetlepels bloem
- 2-3 theelepels kerrie
- keukengaren
Meer Recepten
- Rijst met kip in room
Met rijst, kipfilet en spitskool uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - leintje30 - Ovenschotel met aardappelen en spitskool
Met aardappels, spitskool en rundergehakt uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Ovenschotels - bettyvandijk - Spitskoolschotel met tonijn
Met spitskool, courgette en tonijn uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Roerbakgerechten - annbrand - Gevulde Turkse groenten
Met aubergines, tomaten, ui uit Turkije
4 porties - 55 minuten
Groentegerechten - robancona - Gudangan (mix van gestoomd groenten met geraspte kokossambal)
Met geraspte kokos, rietsuiker en groente naar keuze uit Suriname
10 porties - 30 minuten
Groentegerechten - Sonrisa
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Spitskool-gehaktrolletjes
- Allergieen informatie