Allergie informatie: Smoor Kambing Daun Djeruk (gestoofd geitenvlees met citroenblad)
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram geitenvlees
- 1,5 liter water
- 12 sjalotjes
- 3 teentjes knoflook
- 2 serehstengels
- 4 centimeter djahe
- 10 daun djeruk purut
- 2 daun salam
- 4 kruidnagels
- 1 kaneelstokje
- 5 eetlepels ketjap
- 0,5 theelepel nootmuskaat
- 0,5 theelepel witte peper
- 0,5 theelepel zout
- olie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk