Allergie informatie: Smoor Djawa
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram doorregen rundvlees, in blokjes
- 3 stuks fijngesneden ui
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 3 stuks geschilde aardappel, in blokjes
- 2 eetlepels assemwater
- 4 stuks kruidnagel
- 0,5 theelepel nootmuskaat
- 2 eetlepels ketjap manis
- 1 theelepel versgemalen zwarte peper
- zout naar behoeven
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Gemblong (rijstballetjes met een suikerlaagje)
Met ketan kleefrijst, daun pandan en kokos uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Saté Komoh (runderspiesjes in kokossaus)
Met rundvlees, santen en sjalotjes uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Daging Rawon (Gekruid rundvlees met keluwaknoten)
Met runderlappen, knoflook en sjalotten uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor - Bubur Ketan Itam (zwarte kleefrijst)
Met zwarte rijst, gula djawa en water uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Smoor djawa
- Allergieen informatie