Allergie informatie: Smoor Djawa
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 centiliter arachideolie
- 500 gram mager rundvlees (poulet, stooflappen)
- zout
- peper
- 2 uien
- 3 teentjes knoflook
- 1,5 theelepel sambal manis
- 4 eetlepels ketjap manis
- 1,5 deciliter kokend water
- 2 stukjes foelie
- 1 theelepel geraspte limoenschil
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Gemblong (rijstballetjes met een suikerlaagje)
Met ketan kleefrijst, daun pandan en kokos uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Saté Komoh (runderspiesjes in kokossaus)
Met rundvlees, santen en sjalotjes uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Daging Rawon (Gekruid rundvlees met keluwaknoten)
Met runderlappen, knoflook en sjalotten uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor - Bubur Ketan Itam (zwarte kleefrijst)
Met zwarte rijst, gula djawa en water uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Smoor djawa
- Allergieen informatie