Allergie informatie: Slavinken met gestoofde peren
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 slavinken
- 8 stoofpeertjes (Gieser Wildeman)
- 2 eetlepels (Zeeuwse) suikerstroop
- 3 kleine uien
- 2 eetlepels citroensap
- 2 laurierblaadjes
- 4 takjes peterselie
- 2 eetlepels boter
- zout
- versgemalen peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Slavinken met gestoofde peren
- Allergieen informatie