Allergie informatie: Slavinken met gedroogde vruchten
Terug naar het receptIngrediënten
- 2,5 eetlepel vloeibare bakboter
- 4 slavinken
- 2 uien, in ringen
- 1,5 deciliter kippenbouillon (van een tablet)
- 100 gram Pruneaux (gewelde pruimen zonder pit)
- 100 gram abrikozen, geweld en zonder pit (bijvoorbeel Sun Dream)
- 50 gram blanke rozijnen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Kerriepoeder 2
Met chilipepers, koenjit en kruidnagels uit India
4 porties - 15 minuten
Sauzen en marinades - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Slavinken met gedroogde vruchten
- Allergieen informatie