Allergie informatie: Semur daging (gestoofd gekruid lamsvlees)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram lamsvlees
- 60 gram geraspt kokos
- 3 eetlepel olie
- 4 jeruk purut blaadjes
- 500 milliliter dikke kokosmelk
- zout naar smaak
- boemboe:
- 7 kermirienootjes
- 1 theelepel ketumbar
- 1 theelepel klabetter
- 6 sjalotjes
- 5 teentjes knoflook
- 4 centimeter djahé
- 3 centimeter kunyit
Meer Recepten
- Geroosterde stukjes vlees
Met varkensvlees, knoflook en tijm uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - irene1963 - Anak Domba Bakar (lamsvlees met knoflook en kruiden)
Met lamskoteletten, knoflook en djahe uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Bijgerechten - jaccor - Bundu Daging (gestoofd rundvlees)
Met rundvlees, santen en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - jaccor - Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Met lamsbout, santen en kemirinoten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor - Daging besengek (Gestoofd geroosterd rundvlees)
Met runderhaas, kokosmelk en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 35 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Semur daging (gestoofd gekruid lamsvlees)
- Allergieen informatie