Allergie informatie: Sekali Terik Iga Babi
Terug naar het receptIngrediënten
- 1000 gram varkensribbetjes
- 8 eetlepels olie
- 5 deciliter santen
- 4 eetlepels water
- 3 eetlepels ketjap manis
- 2,5 deciliter dikke santen
- 2 serehstengels
- 2 daun djeruk purut
- 2 theelepels paprikapoeder
- 1 theelepel kerriepoeder
- 3 theelepels suiker
- 0,5 theelepel zout
- Boemboe:
- 20 kemirienoten
- 7 sjalotjes
- 5 centimeter laos wortel
- 4 centimeter djahe wortel
- 4 rawits
- 4 lomboks
- 2 tenen knoflook
- 3 theelepels ketumbar
- 3 kruidnagels
- 2 theelepels sereh
- 2 theelepels suiker
- 1 theelepel asem
- 2 theelepel peper
- 0,5 theelepel nootmuskaat
Meer Recepten
- Babi goelai kling (mild gekruid varkensvlees)
Met varkensvlees, knoflook en lombok uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Babi pee (zuur varkensvlees)
Met hamlappen, limoen en nootmuskaat uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 45 minuten
Vlees - jaccor - Babi boemboe hijau (varkenshaas met groene boemboe)
Met varkenshaasje, lomboks en knoflook uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor - Babi cici (hamlappen in kokosmelksausje)
Met hamlappen, santen en kunyit uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Babi rebus (hamlappen gestoofd in bouillon en limoensap)
Met hamlappen, sjalotjes en limoen uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Sekali terik iga babi
- Allergieen informatie