Allergie informatie: Schnitzel met rode saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 varkensschnitzels
- 2,5 eetlepels bloem
- zout
- 4 eetlepels olijfolie
- 2 sjalotjes
- 2 worteltjes
- 0,5 struik bleekselderij
- 2 sinaasappelen
- 2 deciliter Tomato frito
- 0,5 bouillontablet
- 2,5 eetlepels peterselie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Schnitzel met rode saus
- Allergieen informatie