Allergie informatie: Schnitzel met een mosterdkorstje en rucolasalade
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ui
- 2-3 eetlepels witte wijnazijn
- zout
- peper
- suiker
- 125 gram rucola
- 150 gram kerstomaten
- 4 varkensschnitzels (à ca 150 gram)
- 2 eieren
- 2-3 eetlepels mosterd
- 5-6 eetepels bloem
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Schnitzel met een mosterdkorstje en rucolasalade
- Allergieen informatie