Allergie informatie: Sayur Kerrie (Javaans rundvleesgerecht)
Terug naar het receptIngrediënten
- 0,5 kg runderpoulet
- 5 sjalotten
- 2 teentjes knoflook
- 2 rode lombok
- 1 stukje gember
- 1 theelepel koenjit
- 2 theelepel kerrie (djawa)
- 2 theelepel ketoembar
- 1 theelepel djinten
- 1 klein stukje trassie
- 2 eetlepel plantaardige olie
- 1 stengel sereh
- 2 salamblaadjes
- 500 gram sperzieboontjes
- 5 middelgrote aardappelen
- 1 blokje santen
- 2 bouillonblokjes
- 1 stukje gula djawa (javaanse suiker in plakjes)
- klein beetje zout
Meer Recepten
- Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Spruitjes met kerrie en cashewnoten
Met spruitjes, kerrie en cashewenoten uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Groentegerechten - breemer - Winterse schotel met kip uit de oven
Met flespompoen, courgette en puntpaprika uit Nederland
3 porties - 1 uur en 30 minuten
Hoofdgerechten - Leoietje - Witte kool stamppot
Met witte kool, gehakt en aardappelen uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Stamppotten - bargeera - Curryfantasie met rijst
Met varkensvlees, gemengde groenten en tomatensap uit Roemenie
4 porties - 1 uur
Rijstgerechten - casapapusilor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Sayur kerrie (javaans rundvleesgerecht)
- Allergieen informatie