Allergie informatie: Saté met pindasaus
Terug naar het receptIngrediënten
- voor de saté:
- 1 kilo kipfilet
- voor de marinade:
- 1 kopje ketjap manis
- 1 volle theelepel kerriepoeder
- 1 volle theelepel paprikapoeder
- scheutje gembersiroop
- extra:
- ca. 18/20 satéstokjes
- voor de pindasaus:
- 1 pot (Calvé) pindakaas
- water
- 1 teentje knoflook
- 2 theelepels sambal
- 3 eetlepels hot ketchup
- 3 eetlepels ketjap manis
- 1 theelepel kerriepoeder
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 eetlepel goela djawa of bruine suiker
- 2 cupjes volle koffiemelk of en scheutje kookroom
- 1 eetlepel allesbinder
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Saté met pindasaus
- Allergieen informatie