Allergie informatie: Sate manis (rundvlees)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1000 gram runderlappen
- 2 uien
- 3 eetlepels olie
- 4 eetlepels ketjap manis
- 2 theelepels asem
- 3 theelepels sambal oelek
- 1 theelepel laospoeder
- 1 theelepel djahe poeder
- 3 theelepels koenjit
- 3 theelepels ketoembar
- 1 theelepel djinten
- 3 theelepels knoflookpoeder
- 0,5 theelepel zout
- 1 theelepel peper
Meer Recepten
- Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Stoofpot rundvlees met groenten
Met runderriblappen, bloemkool en koriander uit Belgie
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - tobkok - Tajine met rundvlees, aubergine en pruimen
Met runderlappen, aubergine en gedroogde pruimen uit Marokko
4 porties - 3 uur
Hoofdgerechten - Askie - Zuidelijk rundvlees stoofpotje
Met runderlappen, tutti-frutti en koffie uit Nederland
4 porties - 2 uur en 5 minuten
Vlees - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Sate manis (rundvlees)
- Allergieen informatie