Allergie informatie: Sate Boemboe Koening
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram runderlever, in blokjes
- 250 gram varkensvlees, in blokjes
- 1 eetlepel kemiriepasta
- 1 stuks fijngesneden lombok
- 1/2 theelepel trassi
- 1/4 theelepel koenjit
- 1/2 theelepel ketoembar
- 1 theelepel laos
- 2 stuks fijngesneden ui
- 1 teentje fijngesneden knoflook
- 1/2 kopje dikke santen
- 1 eetlepel assemwater
- zout naar behoefte
Meer Recepten
- Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Kip met rendang
Met kipfilet, bospeen en boemboe rendang uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - joop - Saté Pedis Monkfish Dengan Kapur (lekker zuur en pittig visje)
Met zeeduivel filets, limoenen en lomboks uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Daging besengek (Gestoofd geroosterd rundvlees)
Met runderhaas, kokosmelk en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 35 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Sate boemboe koening
- Allergieen informatie