Allergie informatie: Sappige hamburgers met gepofte aardappels
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 grote bloemige aardappelen
- zilverfolie
- 1 ui
- 400 gram rundergehakt
- 4 grote bruine bolletjes
- boter
- ijsbergsla
- 2 tomaten
- ketchup
- mayonaise
- mosterd
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Sappige hamburgers met gepofte aardappels
- Allergieen informatie