Allergie informatie: Sapi Tjampoer Malang
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram rundvlees, in blokjes
- 2 stuks ui, in ringen
- 1 teentje fijngesneden knoflook
- 1 theelepel trassi
- 5 stuks geschilde aardappel, in blokjes
- 1 stuks paprika, in blokjes
- 0,5 theelepel kruidnagelgruis
- 1 eetlepel bloem
- 1,5 eetlepel ketjap manis
- versgemalen zwarte peper
- zout naar behoeven
Meer Recepten
- Daging Abon sapi (gestoofd mild gekruid rundvlees)
Met rundvlees, knoflook en bruine rietsuiker uit Indonesie
4 porties - 4 uur
Vlees - jaccor - Sapi daging boemboe menado pedis (zeer pittige gestoofde rundvlees)
Met rundvlees, sjalotten en rode lomboks uit Indonesie
4 porties - 3 uur
Vlees - jaccor - Sapi Kerrie. (Gekruid riblappen met kerrie)
Met runderriblappen, kerriepoeder en kokos uit Indonesie
4 porties - 5 uur
Vlees - jaccor - Zoetzure sperziebonen
Met sperziebonen, bosui en zoete chilisaus uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Groentegerechten - breemer - Sambal Goreng Hati Sapi (gestoofde runderlever met ingekookte kokosmelk)
Met runderlever, santen en aardappelen uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Sapi tjampoer malang
- Allergieen informatie