Allergie informatie: Sapi Goreng
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram mager rundvlees, in reepjes
- 3 stuks ui, in ringen
- 1 stuks rode paprika, in reepjes
- 1 teentje fijngesneden knoflook
- 0,5 theelepel trassi
- 1 eetlepel droge sherry
- 1 theelepel djahe
- 1 eetlepel ketjap manis
- 1 theelepel bruine basterdsuiker
- 0,5 theelepel nootmuskaat
- 0,5 theelepel zout
- 1 theelepel versgemalen zwarte peper
- 2 theelepels maizena
Meer Recepten
- Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533 - Tilapia Goreng
Met tilapia filet, vijfkruidenpoeder en zout uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Sambal goreng daon Rode Biet
Met blad van rode biet, vissaus en lombok uit Indonesie
2 porties - 10 minuten
Groentegerechten - 34533 - Ajam basko (soepballetjes van kippenvlees)
Met kipfilet, tapiocameel en bawang goreng uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Daging Abon sapi (gestoofd mild gekruid rundvlees)
Met rundvlees, knoflook en bruine rietsuiker uit Indonesie
4 porties - 4 uur
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Sapi goreng
- Allergieen informatie