Allergie informatie: Sapi Atjar
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram gekookt rundvlees, in blokjes
- 200 gram gekookte bloemkoolroosjes (10 minuten)
- 1 stuks groene paprika, in dunne reepjes
- 0,5 stuks komkommer, met schil in blokjes
- 150 gram taugeh
- 2 teentjes fijngemaakte knoflook
- 1 eetlepel maizena
- zout
- peper
- 1 eetlepel maizena
- 2eetlepels azijn
- 2 kopjes bouillon
- 1 eetlepel mosterd
- 0,5 eetlepel ketjap manis
- 1 eetlepel bruine basterdsuiker
- 0,5 eetlepel tomatenpuree
Meer Recepten
- Atjar Ikan (makreel in zure saus)
Met makreel, kokosmelk en lomboks uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor - Daging Abon sapi (gestoofd mild gekruid rundvlees)
Met rundvlees, knoflook en bruine rietsuiker uit Indonesie
4 porties - 4 uur
Vlees - jaccor - Sapi daging boemboe menado pedis (zeer pittige gestoofde rundvlees)
Met rundvlees, sjalotten en rode lomboks uit Indonesie
4 porties - 3 uur
Vlees - jaccor - Sapi Kerrie. (Gekruid riblappen met kerrie)
Met runderriblappen, kerriepoeder en kokos uit Indonesie
4 porties - 5 uur
Vlees - jaccor - Zoetzure sperziebonen
Met sperziebonen, bosui en zoete chilisaus uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Groentegerechten - breemer
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Sapi atjar
- Allergieen informatie