Allergie informatie: Sambal goreng besengeh (pittig vleesgerecht)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pond vlees
- 2 grote uien
- 2 teentjes knoflook
- 1 theelepel ketoembar
- 2 theelepels koenjitpoeder
- 1 stuk trassi
- 2 eetlepels sambal oelek
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel serehpoeder
- 2 blaadjes laurier
- zout
- 1 eetlepel suiker
- blikje tomatenpuree
- uitgeperste citroen
- 1 half blok kokos
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533 - Tilapia Goreng
Met tilapia filet, vijfkruidenpoeder en zout uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Sambal goreng besengeh (pittig vleesgerecht)
- Allergieen informatie