Allergie informatie: Sambal Goreng Ati
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram varkenslever, in blokjes
- 1 eetlepel sambal oelek
- 2 stuks ui, fijngesneden
- 2 tenen knoflook
- 1 theelepel nootmuskaat
- 1 theelepel trassi
- 2 theelepels djahe
- 2 eetlepels ketjap manis
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533 - Tilapia Goreng
Met tilapia filet, vijfkruidenpoeder en zout uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Sambal goreng ati
- Allergieen informatie