Allergie informatie: Sajoer Daging Sapi
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram runderpoelet
- 1 blok tahoe, in blokjes
- 50 gram tempeh, in reepjes
- 10 stuks groene Spaanse pepers, in stukjes
- 4 stuks rode Spaanse peper
- 2 eetlepels gehakte bieslook
- 4 stuks fijngesneden uien
- 300 milliliter dikke santen
- 1 theelepel trassi
- 1 theelepel laos
- 1 eetlepel asemwater
- zout naar behoeven
Meer Recepten
- Bundu Daging (gestoofd rundvlees)
Met rundvlees, santen en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - jaccor - Daging besengek (Gestoofd geroosterd rundvlees)
Met runderhaas, kokosmelk en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 35 minuten
Vlees - jaccor - Bundu Daging (Rundvlees gesudderd in een kokosmelksaus)
Met runderlappen, santen en sjalotten uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - jaccor - Daging Rawon (Gekruid rundvlees met keluwaknoten)
Met runderlappen, knoflook en sjalotten uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor - Sajoer kari bogor (bouillon met rundvlees, groente en kerrie)
Met runderlappen, wortels en sperziebonen uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Soepen - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Sajoer daging sapi
- Allergieen informatie