Allergie informatie: Rundvleescurry met sperziebonen en aardappels
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo magere runderlappen
- 2 flinke uien of 4 sjalotjes
- 4 teentjes knoflook
- 2 rode pepers
- 0,5 theelepel djinten
- 1 theelepel djahé of een stukje verse gember
- 2 eetlepels kerriepoeder liefs Djawa maar hot curry kan ook
- 1 blikje kokosmelk 400 milliliter of meer indien nodig
- 2 eetlepels Thaise vissaus of 0,5 theelepel trassi (optioneel)
- 0,5 theelepel sereh poeder
- 1 bouillon blokje
- verse koriander
- 300 gram sperziebonen
- 2 flinke aardappels in blokjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Rundvleescurry met sperziebonen en aardappels
- Allergieen informatie