Allergie informatie: Rundvlees met kerrie
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram magere runderlappen, in dobbelstenen
- 2 uien
- 1 rood pepertje, fijngesneden
- 2 teentjes knoflook, geperst
- 500 milliliter runderbouillon
- 1 blikje tomatenpuree (klein)
- 1 eetlepel kerriepoeder
- 1 laurierblaadje
- peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Rundvlees met kerrie
- Allergieen informatie