Allergie informatie: Rundvlees-kerrie
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram magere runderlappen
- 2 fijngesneden grote uien
- 5 fijngesneden teentjes knoflook
- 0,5 eetlepel fijngesneden gember
- 1 theelepel koenjit
- 1 theelepel chilipoeder
- 1 theelepel trassi
- 3 eetlepels sesamolie
- 1/4 theelepel versgemalen zwarte peper
- 2 stelen sereh
- 1 kopje warm water
- 1,5 theelepels zout
- 2 kopjes gebakken uitjes (fruitjes)
Meer Recepten
- Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Spruitjes met kerrie en cashewnoten
Met spruitjes, kerrie en cashewenoten uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Groentegerechten - breemer - Winterse schotel met kip uit de oven
Met flespompoen, courgette en puntpaprika uit Nederland
3 porties - 1 uur en 30 minuten
Hoofdgerechten - Leoietje
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Rundvlees-kerrie
- Allergieen informatie