Runderstoofpot

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Dep het vlees droog met keukenpapier en snijd het in flinke dobbelstenen.
    Pel de en halveer ze.
    Schil de wortel met een dunschiller en snijd hem in plakjes.
    Maak de schoon en snijd hem in stukjes.
    Borstel de schoon, halveer de grote en laat de kleinere heel.
    Verhit de olie in een braadpan en bak de spekjes uit.
    Neem ze uit de pan.
    Bak vervolgens het vlees in de braadpan al omscheppend bruin.
    Voeg de en de wortel toe en bak ze al omscheppend ± 5 minuten mee.
    Bestrooi alles met de en en naar smaak en voeg de uitgebakken spekjes, de , de , de en de bouillon toe.
    Stoof het vlees op een laag vuur met de deksel op de pan in ± 150 minuten helemaal gaar.
    Voeg 20 minuten voor het einde van de bereidingstijd de en de toe.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Runderstoofpot

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Runderstoofpot
VariatieAantalGang
Runderstoofpotje3Stoofschotels
Runderstoofpot2Stoofschotels
Runderstoofpot met groenten2Stoofschotels

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in runderbouillon
  • wijn en runderbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en runderbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
127 kcal
6%508 kcal
Vetten
5 g.
7%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
15 g.
5%60 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Runderstoofpot