Allergie informatie: Runderstoofpot
Terug naar het receptIngrediënten
- 75 milliliter culinaire knoflookolie
- 500 gram runderlapjes, in grove stukken
- 2 uien, elk in 8 partjes
- 1 teentje knoflook, in plakjes
- 100 gram spekblokjes of -reepjes
- 0,5 eetlepel paprikapoeder
- 150 milliliter rode wijn
- 300 gram winterwortel, in plakken
- 2 preien, in ringen
- • 4 aardappelen, in plakken
Meer Recepten
- Runderstoofpot met groenten
Met runderriblappen, tomaten en courgette uit Nederland
4 porties - 2 uur en 15 minuten
Stoofschotels - bettyvandijk - Runderstoofpot met groenten
Met courgette, paprika en riblappen uit Nederland
4 porties - 2 uur en 15 minuten
Stoofschotels - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Runderstoofpot
- Allergieen informatie