Allergie informatie: Runderrollade met knoflook-portsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram runderrollade
- zout
- 25 gram boter
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 sjalotjes
- 2 teentjes knoflook
- 0,5 deciliter rode port
- 2 deciliter runderbouillon van 1 tablet
- 2 eetlepels abrikozenjam
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Runderrollade met knoflook-portsaus
- Allergieen informatie