Recensies van Runderlappen uit de oven
Terug naar Runderlappen uit de ovenRecensies
-
Bedankt jakob, prachige runderlapjes v d bioboer en er is niets van over gebleven. ipv 90 min op 175 lijkt 90 min op 65 graden een beter idee.Harold gaf dit recept 5/5 sterren
-
Waarom gebruik je een bouillontablet als kruiden toevoeging?? Ik gebruik liever verse kruiden en specerijen voor zo’n mooi stuk vlees. In deze bouillontabletten zitten een hoop chemische smaakstoffen! De stooftijd van 1,5 uur is wel erg kort. Runderlappen zijn pas na ongeveer 4 uur stoven gaar. Als runderlappen niet goed gaar zijn, is het taai en niet lekker om te eten!
-
90 minuten lijkt mij wat kort. Omdat het vlees pas mals wordt en 'draderig' als je dit lekker laat sudderen, uurtje of 4.Martijn gaf dit recept 5/5 sterren
-
Mooi vlees van een slager die echt vakman is . En geen doorgeef slager.Braad het vlees eerst op kamer temp, komen. Braad het vlees eerst in de koekepan. Dan in de jus pan. Met mooie croma met olijf verwarm de oven voor op 175 graden, dan 90 minuten in de oven heerlijk gaar. Maar haal wel het vlees bij de slager en geen supermarkt. JakobJakob gaf dit recept 5/5 sterren