Allergie informatie: Rosbief met olijven en rozemarijn
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 sjalotjes
- 300 gram rosbief
- 10 zwarte olijven zonder pit
- 20 gram boter
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 takje rozemarijn
- 2 knoflookteentjes
- 100 gram doperwtjes (diepvries)
- rasp en sap van 1 citroen
- 1/8 liter demi créme fraiche
- zout en peper
- 4 mooie bladen ijsbergsla
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Rosbief met olijven en rozemarijn
- Allergieen informatie