Allergie informatie: Romeins varkensvlees
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram hamlappen, in reepjes
- olijfolie
- 1 glas droge witte wijn
- 2 eetlepels honing
- 2 theelepels korianderpoeder
- 1 theelepel komijnpoeder
- 4 eetlepels vissaus
- peper
Meer Recepten
- Geroosterde stukjes vlees
Met varkensvlees, knoflook en tijm uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - irene1963 - Curryfantasie met rijst
Met varkensvlees, gemengde groenten en tomatensap uit Roemenie
4 porties - 1 uur
Rijstgerechten - casapapusilor - Varkensvlees met prei en doperwten
Met varkensvlees, prei en doperwten uit Indonesie
6 porties - 1 uur en 5 minuten
Roerbakgerechten - sajori - Varkensvlees in citroen-kokossaus
Met varkensvlees, bosuitjes en kokosmelk uit Cambodja
4 porties - 25 minuten
Vlees - armaco - Ouderwetse erwtensoep
Met erwt, varkensvlees en prei uit Nederland
4 porties - 12 uur
Maaltijdsoepen - edjedam
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Romeins varkensvlees
- Allergieen informatie