Allergie informatie: Romeins lamsvlees
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel olie
- 15 gram boter
- 600 gram lamsvlees (schouder of been)
- 4 teentjes knoflook, gepeld
- 3 takjes tijm (alleen de blaadjes)
- 6 ansjovisjes (uit blik)
- 1,5 deciliter rode wijn
- 1,5 deciliter lams- of groentebouillon
- 1 theelepel suiker
- 50 gram zwarte olijven zonder pit, gehalveerd
- 2 eetlepels gehakte peterselie
Meer Recepten
- Geroosterde stukjes vlees
Met varkensvlees, knoflook en tijm uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - irene1963 - Anak Domba Bakar (lamsvlees met knoflook en kruiden)
Met lamskoteletten, knoflook en djahe uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Bijgerechten - jaccor - Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Met lamsbout, santen en kemirinoten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor - Gebraden lamsmedaillons
Met lamsvlees, romeise sla, kerstomaatjes uit Italie
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Gulai Domba (Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksaus)
Met lamsvlees, knoflook en lomboks uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Romeins lamsvlees
- Allergieen informatie