Allergie informatie: Rollade van hollandse asperges
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 asperges
- 4 teentjes knoflook
- 3 eetlepels venkelzaad
- 1 eetlepel grof zeezout
- 1/2 eetlepel zwarte peperkorrels
- 1 bos gemengde verse kruiden (dragon, kervel, peterselie, basilicum)150 gram half om half gehakt
- 1 eiwit
- 1/2 deciliter room
- 1 stuk varkensfilet, 800 gram
- 50 gram gesneden parmaham
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Rollade van hollandse asperges
- Allergieen informatie