Allergie informatie: Roergebakken gehakt met doperwten en tomaat
Terug naar het receptIngrediënten
- 30 gram boter
- 500 gram rundergehakt
- 1 theelepel gemberpoeder
- 1 theelepel uienpoeder
- 2 knoflookteentjes, fijngehakt
- 0,5 theelepel cayennepeper
- zout
- 1 blik tomatenblokjes (400 gram)
- 300 gram doperwten
- 1 eetlepel citroensap
- 2 eetlepels fijngesneden koriander
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Campingkost
Met rosti, wortels en doperwten en smac uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Hoofdgerechten - Leon10e
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Roergebakken gehakt met doperwten en tomaat
- Allergieen informatie