Allergie informatie: Ribeye met kastanjechampignons en rode wijnsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 ribeyes (van ca. 150 gram per stuk)
- 2 sjalotjes, gesnipperd
- 200 gram kastanjechampignons, in plakjes
- 1 sinaasappel
- 1 eetlepel olijfolie of arachideolie
- 25 gram boter
- zout
- versgemalen peper
- 100 milliliter rode wijn
- 1 eetlepel gehakte tijm (vers of diepvries) of 1 theelepel gedroogd
- 2 bolletjes gember of 1 eetlepel gembersnippers, fijngehakt
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Ribeye met kastanjechampignons en rode wijnsaus
- Allergieen informatie